Pazarspor Teknik Direktörü Tonyalı:

Pazarspor Teknik Direktörü Tonyalı: Sandıklıspor maçı çok zor geçmesine rağmen 2-1 galip gelmeyi başardık


RİZE (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grupta, hafta sonu sahasında Sandıklısporu 2-1 yenen Pazarsporda, teknik direktör Şevki Tonyalı, Sandıklıspor maçının çok zor geçmesine rağmen 2-1 galip gelmeyi başardıklarını söyledi.
     Tonyalı, yaptığı açıklamada, oynadıkları 9 karşılaşma içerisinde Sandıklısporun daha güçlü, daha istekli bir takım görünümü verdiğini belirterek, Sandıklıspor güçlü bir takım. Şimdiye kadar tüm maçlarını deplasmanda oynuyor ve başarılı sonuçlar alıyorlar. Golü erken bulmamıza rağmen skoru ve tempoyu artırmamız gerekirken kalemizde bir gol gördük. Hemen ardından bir gol daha bularak galip duruma geçtik. İkinci yarı 10 kişi kalmamıza rağmen oyundan düşmedik dedi.
     Sandıklıspor maçının çok zor geçmesine rağmen 2-1 galip gelmeyi başardıklarını ifade eden Tonyalı, Skora bakınca daha iyi olmalıydık. Bundan sonra daha dikkatli olacağız. Bu karşılaşmadan futbolcularımızın büyük ders çıkartmaları lazım. Bundan sonra karşılaşacağımız takımlar başa baş oynayacağımız takımlar olacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Naci Güven
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Pazarspor Teknik Direktörü Tonyalı: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER