Patriot Komutanı Albay Buisten Vali Coşa

Patriot Komutanı Albay Buisten Vali Coşa ziyaret


ADANA (A.A) - İncirlik 10. Tanker Üs Komutanlığındaki patriot birliğinin Hollandalı Komutanı Albay Marcel Buis, dört aylık görev süresinin 26 Mayısta sona erecek olması nedeniyle Vali Hüseyin Avni Coşu ziyaret etti.
     Valilikten yapılan açıklamaya göre, Buis, patriot ekibinin görev süresi boyunca yaptığı çalışmalar ve güvenliklerinin sağlanması açısından gösterdiği hassasiyetten dolayı Vali Coşa teşekkür etti.
     Buis, Adanayı çok sevdiğini, gelecekte sivil olarak Adanaya yeniden gelerek kenti daha fazla tanıma fırsatı bulmak istediğini belirtti.
     Vali Coş ise yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı Buise ve emrinde görev yapan ekibe teşekkür ederek, Adanada görev yapan yabancı askerleri kendilerinden biri olarak gördüklerini kaydetti.
     "Dost ve müttefik bir ülkenin görevlileri olarak kentimizde konuk ettiğimiz Sayın Komutanı ve ekibinin sağlıklı görev yapmaları için elimizden geleni yapmaya çalıştık" ifadelerini kullanan Vali Coş, barışa ve insanlığa hizmet etmeye çalıştıklarını bildirdi.
     Ziyaret sonunda Buis, Vali Coşa destek ve yardımlarından ötürü plaket verirken, Vali Coş da Buise el işi dokuma kilim hediye etti.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Patriot Komutanı Albay Buisten Vali Coşa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER