Patnos Sanayi Sitesinde yaşanan elektrik kesintilerine

Patnos Sanayi Sitesinde yaşanan elektrik kesintilerine tepki


AĞRI (A.A) - Patnos Sanayi Sitesinde yaşanan elektrik kesintilerine sanayi esnafı tepki gösterdi.
     Patnos Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Faruk Çınarkaya, yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle esnafın mağdur olduğunu belirterek, yetkililerden bu konuya çözüm bulmasını beklediklerini ifade etti. Türkiyeye hiç yakışmayan şartlarda çalıştıklarını ifade eden Çınarkaya, şunları kaydetti:
     Sanayi bir ülkenin kalbidir. Bizler burada beden gücüyle, alnımızın teriyle ekmek kazanıyoruz. 150 iş yerinin olduğu, Türkiye, hatta dünyaya çalışan bir sanayinin yolları bozuk. Müşteri buraya gelmek istemiyor. Bir yağmur yağınca bütün dükkanlarımız sular altında kalıyor. Can güvenliğimiz yok. Bunlar yetmiyormuş gibi sürekli elektriklerimiz kesilerek, makinelerimizin arızalanmasına ve işlerimizin gecikmesine neden oluyor. 5 gündür hem elektriğimiz hem de suyumuz kesik. Patnos sanayi esnafı olarak derdimizi anlatacak bir yetkili bulamıyoruz. Bu sorunların bir an önce giderilmesini istiyoruz.
     Sanayi esnafı Abdurrahman Erdoğan da sanayide elektrik kesildiği zaman hayatın durduğunu belirterek, Can güvenliğimiz kalmıyor. Gece elektrik kesiliyor ve karanlıktan dolayı hırsızlık olayları oluyor. Malımızı, canımızı koruyamıyoruz. Bizler elektrik faturamızı zamanında yatırıyoruz. Her ay düzenli olarak aidatımızı ödüyoruz, vergimizi veriyoruz. Ama sıkıntılarımız gündeme getirecek bir yetkili ya da bir muhatap bulamıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Emre Savman / Emine Konuk
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber Patnos Sanayi Sitesinde yaşanan elektrik kesintilerine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER