Pariste üç kadının öldürülmesi

Pariste üç kadının öldürülmesi -Olayın baş zanlısı olduğu bildirilen Ömer Güneyin babasının amcasının oğlu Orhan Güney: -Ömer, böyle bir olaya karışacak çocuk değildi


SİVAS (A.A) - Pariste 3 kadının öldürülmesi olayının baş zanlısı olduğu bildirilen Ömer Güneyin babasının amcasının oğlu Orhan Güney, Ömer, böyle bir olaya karışacak çocuk değildi dedi.
     Güneyin memleketi Sivasın Şarkışla ilçesine bağlı Polatpaşa köyünde yaşayan Orhan Güney, AA muhabirine açıklamada bulundu.
     Ömer Güneyin isminin açıklanmasının ardından telefonlarının hiç susmadığını belirten Güney, tedirgin olduğunu söyledi. Ömer Güney ve ailesinin yaklaşık 25 yıl önce Fransaya göç ettiğini, köyle bağlantılarının kalmadığını ifade eden Güney, Haberi televizyonlardan ve muhtardan duydum. Ömer, böyle bir olaya karışacak çocuk değildi. Babası da çok titiz birisiydi. Amcamın oğlu oluyor, yabancı değil dedi.
     Kendisinin milliyetçi olduğunu vurgulayan Orhan Güney, Ömerin babası İsmet Güneyin de milliyetçi kökenden geldiğini ve çok titiz birisi olduğunu aktardı.
     Köy sakinlerinden Ömer Yılmaz da, olayı televizyondan duyduğunu, aileyi çok fazla tanımadığını, Ömer Güneyin doğduğu evde kimsenin yaşamadığını kaydetti.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Pariste üç kadının öldürülmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER