Palandöken Belediyesinde logo yarışması

Palandöken Belediyesinde logo yarışması


ERZURUM (A.A) - Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, özgün, yaratıcı, akılda kalıcı yeni bir logoya sahip olmak için düzenledikleri logo yarışmasının sonuçlandığını bildirdi.
     Bulutlar, yaptığı yazılı açıklamada, ilçenin coğrafyası, iklimi, ekonomisi, turizmi, tarihi ve kültürel değerlerini ortaya çıkaracak yeni bir logoya sahip olmak için yarışma düzenlediklerini belirterek, yarışmaya 295 kişinin 512 logoyla katıldığını anımsattı.
     Komisyonun belediye meclis salonundaki değerlendirmesinin ardından dereceye giren logonun açıklandığını vurgulayan Bulutlar, 512 eser arasında İstanbul Kağıthane Kaymakamı Ahmet Akın Varıcıerin hazırladığı logonun birinci seçildiğini ifade etti.
     Kurumsallaşmanın en önemli ögelerinden birisinin de marka pazarlamasında önemli yer tutan logolar olduğunun altını çizen Bulutlar, şunları kaydetti:
     Logomuzun değiştirilmesi de bu düşünceler kapsamında gerçekleştirilmiştir. Yeni logomuzun daha özgün ve daha akılda kalıcı bir yapıda olması gerekiyordu. Bu çerçeve içerisinde Palandökenin coğrafyası, iklimi, ekonomisi, turizmi, tarihi ve kültürel özelliklerini içinde barından yeni bir logoya kavuştuğumuzu düşünüyorum.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Palandöken Belediyesinde logo yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER