Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar

Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar Kafkas Yapı Kooperatif Sitesini ziyaret etti


ERZURUM (A.A) - Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Abdurrahman Gazi Mahallesinde bulunan Kafkas Yapı Kooperatif Sitesi sakinlerinin sorunlarını dinledi.
     Bulutlar, yaptığı yazılı açıklamada, ilçedeki 17 mahallemizde bulunan siteleri tek tek ziyaret edip istekleri dinlediklerini, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdiklerini ifade etti. Palandökenin büyüdüğünü, geliştiğini belirten Bulutlar, şunları kaydetti:
     Belediye sınırlarımızı içerisinde 19 köy mahallesi de var. Bu mahallelerimiz de görmezlikten gelemeyiz. Adil ve hakkaniyet ölçülerinde tüm mahallelerimizde çalışmalar yürütüyoruz. Aciliyetine göre çalışmaları bir plan dahilinde gerçekleştiriyoruz. Yapıp yıkmamak için planlı çalışmak zorundayız. Elimizdeki kaynakları en verimli şekilde kullanmak, bu kaynakları halkımıza hizmet olarak döndürmek zorundayız. Bu noktada dikkatli hareket ediyoruz. Acele etmeden, düşünerek, fikir alışverişinde bulunarak, gerektiğinde yapılacak işle ilgili mahallindeki sakinlerle bire bir anket çalışması yaparak hizmetleri getiriyoruz.
     Bulutlar, site sakinlerinin taleplerini dinlendiğini, fikir alışverişinde bulunulduğunu belirtti.
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER