Palandökende kentsel dönüşüm çalışmaları

Palandökende kentsel dönüşüm çalışmaları


ERZURUM (A.A) - Palandöken İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yürüttükleri kentsel dönüşüm çalışmalarını halka anlattıklarını bildirdi.
     Palandöken Mahallesinde muhtar ve mahalle sakinleriyle biraraya gelen Bulutlar, kentsel dönüşüm adıyla yapılan uygulamaların çoğunda semt sakinlerinin zor durumda kaldığını belirterek, çalışmaları yürütürken dar gelirli ailelerin ihtiyaçlarına öncelik verdiklerini ifade etti.
     Kimsenin mağdur olmasını istemediklerinin altını çizen Bulutlar, şunları kaydetti:
     Bunun için de tüm imkanlar ve kanunlar zorlanacaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Ne öğrenmek, bilmek istiyorsanız gelin kapımız her zaman açık. Belediyeler halk kapısıdır. Çekinmeyin, sorun doğrusunu öğrenin, yetkisiz insanların yönlendirmesine ve söylemlerine kanmayın. Bu ilk toplantımız, sizlerle daha çok biraraya geleceğiz. İşte o zaman sorularınıza daha net cevap verme imkanım olacak.
     Sağlıksız bir ortamda gelecek nesilleri yetiştirmenin zor olduğunu kaydeden Bulutlar, sağlıklı, temiz bir gelecek için herkesin kentsel dönüşüm çalışmalarına destek olması gerektiğini vurguladı.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber Palandökende kentsel dönüşüm çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER