Palandöke Belediyesinin asfaltlama çalışmaları

Palandöke Belediyesinin asfaltlama çalışmaları -Belediye Başkanı Bulutlar: İlçemize son 4 yıl içerisinde standartlara uygun kalitede 2 milyon metrekare asfalt döktük


ERZURUM (A.A) - Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ilçede son 4 yıl içerisinde standartlara uygun kalitede 2 milyon metrekare asfalt döktüklerini bildirdi.
     Bulutlar, yaptığı yazılı açıklamada, yalnızca bu sezon standartlara uygun 30 bin ton sıcak asfalt döktüklerini belirtti. Cadde ve sokakların asfaltlanması yönünde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Bulutlar, şunları kaydetti:
     Aslında bizim için asfalt mevsimi diye bilinen bir mevsim yok. Biz havaların elverişli olduğu her an altyapı ve inşaat çalışmaları bitmiş olan cadde ve sokakları sıcak asfaltla kaplamaya hazırız, bunu gerçekleştiriyoruz. Haziran ayından bu yana geçen süre içerisinde yaklaşık 20 bin ton sıcak asfalt döktük. Bu planladığımızın da ötesinde bir durumdur. Bu gidişle yıl sonuna kadar 30 bin tonu geçmiş olacağız. İlçemize son 4 yıl içerisinde standartlara uygun kalitede 2 milyon metrekare asfalt döktük. Böylece ilçemizin yüzde 90nına kaliteli asfalt dökmüş olduk.
     Bulutlar, önümüzdeki yıl ilçede standartlara uygun asfaltı yüzde yüzlere çıkarmayı amaçladıklarını belirterek, Bu Palandökene hizmet etme çabamız ve gayretimizle çalışma aşkımızdan kaynaklanmaktadır ifadelerini kullandı.
     Asfaltın yanı sıra yaptıkları kaldırımlarında beğenildiğini belirten Bulutlar, asfalt yapılan her cadde ve sokaktaki kullanışsız kaldırımların sökülerek, daha estetik ve modern görünümlü renkli kaldırımlar yaptıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Sagip Sezginer
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Palandöke Belediyesinin asfaltlama çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER