Özel İstek Vakfı Uluğbey Lisesinde mezuniyet

Özel İstek Vakfı Uluğbey Lisesinde mezuniyet töreni


İSTANBUL (A.A) - Kartal Özel İstek Vakfı Uluğbey Lisesinde 72 öğrenci diploma aldı.
     Kartal Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Özel İstek Vakfı Uluğbey Lisesinde mezuniyet töreni düzenlendiği bildirildi.
     Törende konuşan Kartal Belediye Başkanı Altınok Özün, gençlerin Atatürkün izinden yürüdüğü müddetçe ülkenin herhangi bir sorun ile karşı karşıya kalmayacağını vurguladığı kaydedildi.
     Açıklamada, Özün, 33 yıldır hekimlik yaptım çok keyif aldım, çiftçilik yaptım çok keyif aldım. 3 yıldan beri de her ne kadar zorluğu olsa da, çok çalışmaktan uykusuz kalsam da, çalışırken keyif alıyorum ve işimi severek yapıyorum. Size söylemek istediğim, önünüzde yeni bir hayat var. Sevdiğiniz işi mutlaka yapmayabilirsiniz ama yaptığınız işi lütfen severek yapın. Hayat çok uzun değil, hem hayattan keyif alın hem işinizden keyif alın, hem de etrafınıza o keyfi yaşatın ifadelerine yer verildi.
     Özün daha sonra okulu derece ile bitiren İlkan Can İpekçi ve Nilsu Türkmene diplomala ve hediyelerini verdiği kaydedildi.
     72 öğrencinin mezuniyet sevincini yaşadığı törende daha sonra mezunlar, bu sevinçlerini keplerini havaya atarak kutladı.
    
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Özel İstek Vakfı Uluğbey Lisesinde mezuniyet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER