Özel Aba Kolejinden Milletvekili Özbeke teşekkür

Özel Aba Kolejinden Milletvekili Özbeke teşekkür


BAYBURT (A.A) - Özel Aba Koleji Müdürü Bekir Saliç, kolej yolunun asfaltlanmasında gösterdiği destekten dolayı AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbeke teşekkür etti.
     Saliç, gazetecilere yaptığı açıklamada, eğitim yılı başlarken birçok eksiklikler içinde olduklarını ama Bayburttaki yöneticilerin her konuda desteklerini esirgemediklerini belirtti.
     Eğitime başladıklarında bulundukları konumdan dolayı kolej yolunun stabilize olduğunu ifade eden Saliç, Şu anda çok güzel bir yolumuz oldu. Yurt meselesi bizi kara kara düşündürüyordu. Velilerimiz de yoldan dolayı ciddi endişe taşıyorlardı. Bu problemi çözmek için kara kara düşünürken milletvekilimiz Sayın Bünyamin Özbeke gittik. Durumumuzu arz ettik. Gerçekten de milletvekilimiz sağ olsun. Bizim imdadımıza koştu. Yolun yapılmasını sağladı. Çok büyük yardımlar, destekler verdi. Hangi hususta olursa olsun, hangi problemle karşı karşıya kalırsak sayın vekilimizi her zaman yanımızda bulduk. Katkılarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Özel Aba Kolejinden Milletvekili Özbeke teşekkür Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER