Özdemir, 4 yıllık çalışmalarını anlattı

Özdemir, 4 yıllık çalışmalarını anlattı -Amasya Belediye Başkanı Özdemir: Görev süremiz içinde halkımıza vaat ettiğimiz sözleri yerine getirmenin rahatlığı içinde yeniden halkımızın huzuruna çıkmak istiyoruz (Fotoğrafl


AMASYA (A.A) - Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Görev süremiz içinde halkımıza vaat ettiğimiz sözleri yerine getirmenin rahatlığı içinde yeniden halkımızın huzuruna çıkmak istiyoruzdedi.
     Özdemir, beraberindeki başkan yardımcıları ve birim amirleri ile Pirler Parkı Dinlenme Tesislerinde mahalle muhtarları ile bir araya geldi.
     Bugüne kadar Amasya Belediyesince yapılan ve halen sürdürülen çalışmalar ve planlanan projeler hakkında bilgi veren Özdemir, Halkımıza söz verdiğimiz tüm projelerimizi yerine getirdik ve getirmeyi devam ediyoruz. Bunun mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz diye konuştu.
     Amasyalıların iyi olan her hizmete layık olduğunu düşündüğünü ifade eden Özdemir, şunları kaydetti:
     Görev süremiz içinde halkımıza vaat ettiğimiz sözleri yerine getirmenin rahatlığı içinde yeniden halkımızın huzuruna çıkmak istiyoruz. Uzun zamandır Amasya belediyesi rutin belediyecilik hizmetleri dışına çıkamıyordu. Artık Amasya Belediyesi yatırım yapabilen önüne büyük hedefler koyabilin kurumsal bir kimliğe büründü. Belediyenin çalışanlarını ve esnafına bir kuruş borcu yok. Sadece SGKya borcumuz var onu da yapılandırdık. Bu hizmetleri bir ekip olarak hayata geçirdik.
    
     -Projeler-
    
     Tamamlanan ve halen devam eden projeleri anlatan Özdemir, e-Belediye, Yeni Hal ve Toptancılar Kompleksi, Mahalle Kültür Merkezi, Kent Bilgi Sistemi, Nazım ve Uygulama İmar Planı, Koruma Amaçlı İmar Planı, Kent Mastır Kültür ve Turizm Planı, Dar Gelirliye Giysi ve Gıda Market, Belediye ARGE Grubu, Katı Atık Bertaraf Tesisi, Botanik ve Kültür Park, Yeni Ticaret Merkezi, Kent Konseyi ve Mini Otoparklar, Sabuncuoğlu Şerefeddin Tıp ve Cerrahi Tarihi Müzesi yaptıklarını, Evsel ve ve Sıvı Atık Arıtma Tesisi, Modern Otogar, Ferhat ve Şirin Aşıklar Müzesi ve Kültür Merkezi projelerinin sürdüğünü kaydetti.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Özdemir, 4 yıllık çalışmalarını anlattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER