Ovacıktan kısa kısa

Ovacıktan kısa kısa -SBSye hazırlanan öğrencilere deneme sınavı kitapçığı ve test dağıtıldı


TUNCELİ (A.A) - Ovacık ilçesinde SBSye hazırlanan öğrencilere deneme sınavı kitapçığı ve test dağıtıldı.
     Ovacık Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde yürütülen Ovacık Etüt Merkezi Projesi kapsamında SBS deneme sınavına girecek olan Hoca Ahmet Yesevi Yatılı Bölge Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine 30 adet deneme sınavı ile Türkçe, matematik, İngilizce, fen ve teknoloji, İnkılap Tarihi derslerine ilişkin 30ar adet test dağıtıldı.
     Ovacık Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Celal Doğan, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, Yoğun kış şartlarında ailenizden uzakta yatılı olarak eğitim gören zeki öğrencilerimizdensiniz. Biz de elimizden geldiğince bu zorlu süreçte gerek kaynak yardımı yaparak gerekse rehberlik yaparak sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. SBSde sizlerden üstün başarı bekliyoruz dedi.
    
     -Öğrencilere bere ve atkı dağıtıldı-
    
     Soğuk kış günlerinin yaşandığı Ovacık ilçesinde öğrencilere bere ve atkı dağıtıldı.
     Ovacık Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce Sosyal Destek Programı kapsamında yürütülen Ovacık Etüt Merkezi Projesi çerçevesinde açılan kurslara katılan ortaokul ve lise öğrencilerine, projenin tanıtımı amacıyla hazırlanan atkılar ve bereler dağıtıldı. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celal Doğan, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     -Ovacıkta kış-
    
     Ovacıkta soğuk hava hayatı olumsuz etkiliyor. Hava sıcaklığının sıfırın altında 25ye kadar düştüğü Ovacıkta, sürücüler araçlarını çalıştırmakta zorlandı.
     Bu arada, ilçede güzel kış manzaraları oluştu. Öte yandan, ilçeye dün akşamdan itibaren trafodan kaynaklanan arıza nedeniyle elektrik verilemiyor.
    
     Muhabir: Zeynel Abidin Çolak
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Ovacıktan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER