Otomobiline kimse talip olmayınca...

Otomobiline kimse talip olmayınca... -Aracını satmak için bir internet sitesine verdiği ilana 100 kişinin bakmış olmasına rağmen, kendisini bir kişinin bile aramaması üzerine Samsunda yaşayan araç sahibi Yıldıray Parım, ilana sitem


SAMSUN (A.A) - Fatma Kalay - Ercan Dilaver - Otomobilini satmak için bir internet sitesine verdiği ilana 100 kişinin bakmış olmasına rağmen, kendisini bir kişinin bile aramaması üzerine Samsunda yaşayan araç sahibi Yıldıray Parım, ilana sitem dolu sözler ekledi.
     Çarşamba ilçesinde oturan Parım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2006 yılında aldığı otomobilini, üst model araç satın almak üzere internet üzerinden verdiği ilanla satışa çıkardığını anlattı.
     Hiçbir parçası değişmeyen, kaza geçirmemiş aracını satmak üzere Ağustos ayında internet üzerinden ilan verdiğini bildiren Parım, ilanı verdikten 4 gün sonra internet sitesine baktığında aracına 100 kişinin baktığını ancak kendisini bir kişinin bile aramadığını fark ettiğini söyledi.
     Aracın 180 bin kilometrede olmasının, kimsenin kendisini aramamasında etken olduğunu aktaran Parım, Arabayı kendim kullandığım için çok temiz. 180 bin kilometrede olduğu için kimse almak istemiyor dedi.
    
     -Size cumaya kadar süre almazsanız 20 bin de verseniz satmam-
    
     Aracına kimsenin talip olmaması üzerine ilanın altına İlanı vereli 4 gün oldu, 100 kişi baktı, daha arayan yok... Ya kardeşim arabada hiç kaza yok diyom, hiç masrafı yok diyom, kaskosu 550 lira diyom, en az yakan araba diyom, sıfır aldım diyom niye almisinizz. Adam kilometresi 100 binde diye 20 bin lira istiyo, orası burası boyalı kazalı arabasına, çelik cantı bile yok. Size cumaya kadar süre almazsanız 20 bin de verseniz satmam sölim şeklinde not düştüğünü ifade eden Parım, şunları kaydetti:
     Kimse aramayınca ben de ilanın altına not düştüm. Latife olsun diye Niye almisinizz... yazdım. Aynı özellikte olan arabalardan daha az, 19 bin liradan satışa çıkardım. Diğerlerinin benim arabam kadar özelliği yok, kazaları var. Kilometreleri az diye alıcıları var. Arabanın kilometresi fazla diye ben arabayı satamıyorum. İlana ayrıca Size cumaya kadar süre almazsanız 20 bin de verseniz satmam sölim diye de not düştüm.
    
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Otomobiline kimse talip olmayınca... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER