Otomobil parçası kaçakçılığı

Otomobil parçası kaçakçılığı


RİZE (A.A) - Rize ve Artvinde otomobil yedek parçası kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla dört kişinin yakalandığı bildirildi.
     Rize Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen 6 aylık çalışma neticesinde, Rizenin Ardeşen ve Artvinin Hopa ilçesinde yurt dışından kaçak yollarla otomobil ve motor parçası getirildiğinin tespit edildiği belirtildi.
     Yapılan çalışma sonucunda şahısların ellerinde bulunan eski araçları Gürcistandan getirilen parçalarla değiştirdiği, kaçak yollarla çok sayıda motor parçalarının yurda sokulduğunun tespit edildiği ifade edilen açıklamada, olayla ilgili V.O. (56) K.O (31), A.O. (28) ile C.Dnin (43) gözaltına alındığı, şahıslara ait işyerinde yapılan aramada yurda kaçak yollarla sokulan çok sayıda otomobil parçası ele geçirildiği kaydedildi.
     Zanlılar emniyetteki işlemlerini ardından adliyeye sevk edildiği belirtilen açıklamada, ölüme sebebiyet verecek kadar kasten yaralama suçundan arandığı tespit edilen C.Dnin çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı, diğer üç kişinin kefaletle serbest bırakıldığı bildirildi.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Otomobil parçası kaçakçılığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER