Otokros yarışları hafta sonu Kartepede düzenlenecek

Otokros yarışları hafta sonu Kartepede düzenlenecek


KOCAELİ (A.A) - Kartepe Belediyesi ile Kocaeli Otomobil Sporları Derneği (KOSDER) işbirliği ile Türkiye Otokros Şampiyonası kapsamında düzenlenecek olan Otokros Yarışları, 8-9 Aralık 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
     Kartepe Belediyesinden yapılan açıklamada, Maşukiyede düzenlenecek otokros yarışları ile birlikte, 2012 Türkiye Otokros Şampiyonasında sezonun tamamlanacağı bildirildi.
     Kayıtların 6 Aralık Perşembe günü saat 18.00de kapanacağı yarışlarda, 8 Aralık Cumartesi günü ulusal ve mahalli yarışların idari ve teknik kontrollerinin ardından ilk gün yarışları saat 16.45te tamamlanacak.
     Yarışların son günü, 9 Aralık Pazar günü antrenman turlarının ardından saat 12.40ta başlayacak.
     Türkiye Otomobil Sporları Federasyonunun sezon sonu yarışında yarışmacılar, 1,4 kilometre uzunluğundaki parkurda üçer tur atarak, zirve için mücadele edecekler. Üç turluk mücadelede, en hızlı toplam zamana ulaşan yarışmacı, kategorisinin birincisi seçilecek.
     En iyi kadın pilotun da ödüllendirileceği yarışlara, mahalli ve ulusal şampiyonanın son yarışı olması nedeni ile katılımın yüksek olması bekleniyor
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Otokros yarışları hafta sonu Kartepede düzenlenecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER