Otistik çocuklar, Rektör Şerifoğlunu ziyaret etti

Otistik çocuklar, Rektör Şerifoğlunu ziyaret etti


DÜZCE (A.A) - Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi (OÇEM) idareci, öğrenci ve velileriyle Düzce Üniversitesi (DÜ) Rektörü Prof.Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlunu makamında ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan OÇEM Müdürü Osman Özcan, yüzme sporunun otistik çocukların gelişimine katkı yapmasından dolayı üniversiteye yüzme kursu için müracaatta bulunduklarını belirterek, yüzme havuzunun tahsis edilmesinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi..
     Özcan, çocukların yaz döneminde eğitim ortamından uzak kalmasının ciddi problemlere sebep olduğunu ifade ederek, Onların yaz tatillerini en etkili şekilde değerlendirmek için Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile irtibata geçtik. Yüzme sporunun otistik çocukların gelişimine yaptığı katkıyı bize ifade ettiler. Biz de üniversitemizle resmi yazışmaları yaparak, yüzme kursu için müracaatta bulunduk. Rektör ve yönetim kuruluna huzurunuzda teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize ve velilerimize yüzme havuzunu tahsis ettiler dedi.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Şerifoğlu ise Böyle etkinliklere üniversite olarak her zaman destek veriyoruz. Bundan sonra da topluma faydalı böyle projelerde çocuklarımızın ve onların ailelerinin yanındayız diye konuştu.
     Konuşmaların ardından, öğrenciler Rektör Şerifoğluna çiçek hediye etti.
    
     Muhabir: İbrahim Tezel / Ömer Ürer
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Otistik çocuklar, Rektör Şerifoğlunu ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER