Osmaniye Teknik Elemanlar Derneği hizmet binası

Osmaniye Teknik Elemanlar Derneği hizmet binası açıldı


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Teknik Elemanlar Derneği hizmet binası, düzenlenen törenle açıldı.
     Dernek Başkanı Beytullah Ter, Esenevler Mahallesi İstasyon Caddesinde yapılan binanın açılışında, amaçlarının, kişi ve kuruluşlarla deneyim ve düşünce paylaşımı yaparak, ülkenin teknik gelişimine katkı sağlamak olduğunu söyledi.
     Mesleki eğitim standartlarını çağdaş seviyelere taşıyacak bilimsel platformlar oluşturarak örnek bir sivil toplum kuruluşu olmak istediklerini belirten Ter, teknik elemanların bireysel, mesleki ve sosyal alanlarda gelişimini önemsediklerini ifade etti.
     Güneydoğu Sosyal ve Ekonomik Kalkınma Federasyonu üyesi olan derneklerini Türkiyenin en güçlü ve tanınan sivil toplum kuruluşu yapmak istediklerini dile getiren Ter, şöyle devam etti:
     Geçen yıl kurduğumuz derneğimiz, teknik gelişime doğrudan veya dolaylı olarak katkı sağlayan ve sağlayabilecek tüm kişi ve kuruluşlarla deneyim ve düşünce paylaşımına devam edecek. Teknik alanda edindiği bilgi birikimini, ülke çapında tüm sanayi kuruluşları, dernekler ve mesleki eğitim kurumlarıyla işbirliği içinde hayata geçirmek istiyoruz. Toplumsal gelişim, birlikte çözümler sayesinde daha kısa zamanda gerçekleşmektedir. Bu gerçeği gören derneğimiz, gelişmeyi, topluma önderlik yapmayı kendisine rehber edinen, kendisiyle beraber toplumu da geliştirmeyi görev bilen, her branştan ve her dereceden teknik elemanın içinde yer alabileceği kişisel ve mesleki gelişimi, tecrübeleri, bilgiye ve teknolojiye ulaşmadaki hızı artıracak bir birliktelik oluşturma hedefiyle yola çıkmıştır.
     Osmaniye AK Parti Milletvekili Suat Önal da çağın bilgi çağı olduğunu, teknolojiyi takip ederek uygulamanın, başarıya giden yolda çok büyük önem arz ettiğini söyledi.
     Osmaniye Belediyesi Mehteran Takımının gösterisinin ardından dernek binası açılışı yapıldı.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Osmaniye Teknik Elemanlar Derneği hizmet binası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER