Osmaniyenin Bahçe ilçesine yeni derslik

Osmaniyenin Bahçe ilçesine yeni derslik


OSMANİYE (A.A) - Bahçe ilçesindeki Kenan Evren Paşa İlköğretim Okulu bahçesinde yapılacak olan 16 derslikli ek binanın temeli törenle atıldı.
     Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, temel atma töreninde yaptığı konuşmada,daha önceki ziyaretinde okuldaki bazı öğrencilerin konteynırda eğitim gördüklerini ve kendisinden yeni bir bina istediklerini ifade etti.
     Öğrencilerin bu şartlarda eğitim almasının kabul edilemez bir durum olduğunu söyleyen Cerrah, Çocuklarımızın konteynırda eğitim aldığını gördüğümde içim parçalandı. Bu nedenle okulumuza acil olarak 16 derslikli bir ek bina yapma kararı aldık. İnşallah okulumuz 2012-2013 eğitim öğretim yılına yetişecek ve çocuklarımız yeni eğitim yılına daha modern sınıflarda ders görerek başlayacaklar diye konuştu.
     Vali Cerrah, konuşmasının ardından Kenan Evren Paşa İlköğretim Okulu ek binasının temelini attı.
     Törenine Bahçe Kaymakamı Oktay Çağatay, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Karalar, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Belediye Başkan Vekili Zeynel Mete Kadıoğlu, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.
     Cerrah daha sonra, Bahçe Endüstri Meslek Lisesinin yeni yapılan konferans salonu ile restorasyonu tamamlanan tarihi Ağcabey Camisinde incelemelerde bulundu ve Bahçe Spor Kulübü Sosyal Tesisleri yüzme havuzunun açılışını yaptı.
    
     Muhabir: Tuğba Temir
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Osmaniyenin Bahçe ilçesine yeni derslik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER