Osmaniyede uyuşturucu operasyonu

Osmaniyede uyuşturucu operasyonu -Uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 9 kişiden 6sı tutuklandı


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Emniyet Müdürlüğü tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 9 kişiden 6sı tutuklandı.
     Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu temin etmek amacıyla doğu ve güneydoğu illerine giden kişilerin kente döndükleri bilgisi üzerine giriş yollarında güvenlik tedbiri aldı.
     D-400 karayolundaki uygulama noktasında durdurulan bir otomobilde, yaklaşık 62 gram esrar ele geçirildi. Araçta bulunan Hasan G. (33), Mehmet C.G. (31), İsmet A. (29) ve Hüseyin Y. T. (23) gözaltına alındı.
     Ayrıca, kent merkezinde sokak satıcılığı yaptıkları iddiasıyla Oğuzhan K. (27), Ömer A. (26), Nuri K. (24), Berrin K. (52) ve Muhammet H.P. (19) yakalandı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada yaklaşık 118 gram eroin, 2 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet elektronik hassas terazi bulundu.
     Emniyetteki işlemlerinin ardından Uyuşturucu madde ticareti yapmak, bulundurmak, kullanmak, satın almak ve satmak suçlarından adliyeye sevk edilen zanlılardan Hasan G, Mehmet C.G, İsmet A, Hüseyin Y.T, Oğuzhan K. ve Muhammet H.P. tutuklandı. 3 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
    
     Muhabir: Tuğba Temir / Mutlu Bozdağ / Anıl Bağrık
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Osmaniyede uyuşturucu operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER