Osmaniyede şehitlik ziyareti

Osmaniyede şehitlik ziyareti


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Kurban Bayramı dolayısıyla şehitliği ziyaret etti.
     Vali Cerrah, Asri Mezarlıktaki şehitliği ziyaretinde yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı öncesinde şehit aileleri ile birlikte şehit mezarlarını ziyaret ettiklerini söyledi.
     Şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında olduğunu belirten Vali Cerrah, şöyle devam etti:
     Bu ülkenin tek taşı için emek veren, kan veren, can verenlerin her zaman yanındayız. Aynı duyguları paylaşıyoruz. Bu ülke için bizim de yapamayacağımız şey yok. Ama Allah kime nasip ederse o şehit olur, o gazi olur. Bu bir nasip meselesi. Hiç bir zaman gözümüzü kırpmayız bu ülke için. Bunu da herkesin duymasını, teröre kol kanat gerenlerin, onları kucaklayanların duymasını istiyoruz. Bu ülkeye bu millet sahip çıkar hiç merak etmeyin. Gazisine de şehidine de sahip çıkarız. Allah tüm geçmişlerimize gani gani rahmet eylesin.
     İl Müftüsü Ramazan Çortul, şehitler için dua okudu. Şehit mezarlarına karanfil bırakıldı.
     Vali Cerrahın şehit mezarları ziyaretinde, Osmaniye Milletvekili Suat Önal, Garnizon Komutanı Muhabere Kurmay Albay Ersin Kaya, Belediye Başkanı Kadir Kara, Vali Yardımcıları Yusuf Özdemir ve Dr. Mehmet Hüseyin Nail Anlar, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Özkan, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve şehit aileleri katıldı.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Osmaniyede şehitlik ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER