Osmaniyede park halindeki minibüs kundaklandı

Osmaniyede park halindeki minibüs kundaklandı -Olaya karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden 2si tutuklandı


OSMANİYE (A.A) - Osmaniyede park halindeki bir minibüsü kundakladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişiden 2si tutuklandı.
     Alınan bilgiye göre, Mimar Sinan Mahallesi 59. Sokakta Gaffari Yılmaza ait park halindeki 80 FM 963 plakalı minibüs kundaklandı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, minibüsteki yangını kısa sürede söndürdü.
     Maddi hasar meydana gelen araçta inceleme yapan polis ekipleri, olaya karıştıkları iddia edilen M.H.B. (18), Ö.A. (16) ile H.Yyi (16) gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan M.H.B. ve Ö.A. tutuklandı, H.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
     Geçimini minibüsüyle tarım işçilerini taşıyarak kazanan araç sahibi Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, olaya karışanları tanıdığını belirterek, Bu kişileri mahalleden tanıyorum. Aramızda herhangi bir sorun yoktu. Araçta 15 bin TL masraf var. Bu araç benim ekmek teknemdi. 10 çocuğum var, hepsi bu araç sayesinde karnını doyuruyordu dedi.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman/Mutlu Bozdağ/Ömer Yıldız
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Osmaniyede park halindeki minibüs kundaklandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER