Osmaniyede Gençlik ve Kültür Merkezi açıldı

Osmaniyede Gençlik ve Kültür Merkezi açıldı


OSMANİYE (A.A) - Osmaniyede Abdulcelil Ünalan Gençlik ve Kültür Merkezi hizmete girdi.
     Fatih Eğitim Kültür ve Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kılıçarslan, açılışta yaptığı konuşmada, tesisin 14-24 yaş arası gençlere hizmet vereceğini söyledi.
     Osmaniyede 6 gençlik merkezi açmayı hedeflediklerini belirten Kılıçarslan, ilk açılan Gençlik ve Kültür Merkezine merhum vaiz müftü vekili Abdulcelil Ünalanın adını verdiklerini belirtti.
     Gençlerin eğitimine yardımcı olacak kültür-sanat ve spor merkezlerine duyulan ihtiyacın arttığını belirten Kılıçarslan, şöyle konuştu:
     Dernek olarak, gençliğin yaşadığı sorunların çözümüne katkıda bulunmak istedik. Gençler arasında iletişim ve dayanışmanın güçlendirilmesini sağlamayı hedefliyoruz. Gençlerimizin boş zamanlarını değerlendirebilecekleri modern gençlik merkezleri oluşturuyoruz. Bu merkezlerdeki hizmetleri, sosyal sorumluluk anlayışımızın gereği, bugünün ve yarının nesillerine karşı tarih sorumluluğumuzu yerine getirmek için yapıyoruz. Merkezimizde bilgisayar, diksiyon kursu, okuma kuru ve müzik kursu gibi birçok alanda gençlerimize imkanlar sunulacak.
     Açılışı İl Müftüsü Ramazan Çortul, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve Kılıçarslan tarafından gerçekleştirilen tesisin, haftanın 7 günü açık olacağı bildirildi.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman/Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Osmaniyede Gençlik ve Kültür Merkezi açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER