Osmaniyede gazeteciler futbol turnuvasında buluşuyor

Osmaniyede gazeteciler futbol turnuvasında buluşuyor


OSMANİYE (A.A) - Osmaniyede, Aktif Gazeteciler Cemiyeti ve yerel basın temsilcilerinin ortaklaşa düzenlediği halı saha futbol turnuvasıyla, gazeteciler halı sahada yarışacak.
     Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Cihangir, gazetecilerin tempolu iş yaşantısından, yoğun stresten uzaklaşması ve mesleki kaynaşma ve dayanışma açısından bu tür spor etkinliklerine katılmasının sağlık açısından çok faydalı olduğunu söyledi.
     Cihangir, Cemiyetimiz tarafından medya sektöründeki kurumların futbol takımı oluşturarak katılacağı Basın Dayanışma Turnuvası düzenlenecek. Zaten bizler habercilik dışında, haftada 1-2 kez halı sahada bir araya gelerek futbol oynuyoruz. Maçlar kaleci dahil 7şer kişiden, 30ar dakikalık iki devre halinde oynanacaktır. Turnuvaya Osmaniyedeki tüm basın mensupları davetlidir dedi.
     Ay içinde Çenetler Spor Tesisinde başlayacak olan turnuvanın, gruplar halinde yapılacağını ve gruptan çıkan ikişer takımın katılacağı çeyrek final ve yarı finalin ardından final karşılamasının oynanacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Osmaniyede gazeteciler futbol turnuvasında buluşuyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER