Osmaniyede Tek kullanımlık sanma, çöpe

Osmaniyede Tek kullanımlık sanma, çöpe atmaya kalkma projesi


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Tek kullanımlık sanma, çöpe atmaya kalkma projesi başlatıldı.
     İl Müdürü Ökkeş Demir, yaptığı yazılı açıklamada, ÖSYMnin yaptığı sınavlarda dağıtılan kalem, silgi ve kalem tıraşların toplanarak, ihtiyaç sahibi okullara ve öğrencilere ulaştırılması için kampanya başlatıldığını belirtti.
     Demir, proje kapsamında, belirlenen sınav merkezlerinde stantlar açılarak kırtasiye malzemelerinin toplanacağını kaydetti.
     Osmaniye Atatürk Gençlik Merkezinin çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla yürüttüğü Tek Kullanımlık Sanma, Çöpe Atmaya Kalkma adlı projesinin tüm gençlik merkezlerinde uygulanmasının planlandığını belirten Demir, Proje kapsamında Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezinin yapmış olduğu sınavlarda öğrencilere verilen sınav setleri sınav sonunda toplanarak ihtiyaç sahibi okullara ve öğrencilere ulaştırılacak dedi.
     Demir, hafta sonu Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinde yapılacak ALES sınavında dağıtılacak kırtasiye malzemelerinin toplanarak ihtiyaç olan okullara verileceğini belirtti.
    
     Muhabir: Ümit Kahrıman / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Osmaniyede Tek kullanımlık sanma, çöpe Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER