Osmangazi Belediyesinden 12.12.2012de rekor iddiası

Osmangazi Belediyesinden 12.12.2012de rekor iddiası -Belediye Başkanı Dündar: Yapmış olduğumuz araştırmalar neticesinde fark ettik ki bugün en fazla nikahı kıyacak olan belediye Osmangazi Belediyesidir


BURSA (A.A) - Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yapmış olduğumuz araştırmalar neticesinde fark ettik ki bugün en fazla nikahı kıyacak olan belediye Osmangazi Belediyesidir dedi.
     Bursada, nikah tarihlerinin anlamlı ve kolay hatırlanır olmasını isteyen çok sayıda çift, 12.12.2012de nikahlanarak dünya evine girdi.
     Bursa Osmangazi Nikah Salonunda evlenmek için bugünü tercih eden Serkan Göztok ve Nilgün Satır çifti, saat 12.00de nikah salonunda hazır bulundu.
     Çiftin nikahını kıyan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, çifte mutluluklar dileyerek nikahlarını saat 12.12de kıydı.
     Mustafa Dündar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yapmış olduğumuz araştırmalar neticesinde fark ettik ki bugün en fazla nikahı kıyacak olan belediye Osmangazi Belediyesidir dedi.
     Şu ana kadar 71 tane nikah kaydı olduğunu belirten Dündar, Dört nikah memuru ve 15 personel arkadaşımızla geç saatlere kadar bu işlemleri halledeceğiz. Bugün nikah kıymak isteyen herkese de kapımız açık. Bu güzel ve özel günde evlenecek çiftlerimize mutluluklar diliyoruz dedi.
     Serkan Göztok ise hiç unutmamak için önemli bir tarih seçtiklerini belirterek, Zaten unutamam. Fakat 12.12.2012 asla unutulamayacak bir tarih. Nikah tarihini 1 yıl önce seçtik. Bizim için çok güzel bir anı oldu dedi.
    
     Muhabir: Doğukan Altınay
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Osmangazi Belediyesinden 12.12.2012de rekor iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER