Oruçoğlu, Afyonkarahisarı ve Zafer Havalimanını

Oruçoğlu, Afyonkarahisarı ve Zafer Havalimanını Londradaki sağlık fuarında tanıttı


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisarda faaliyet gösteren Oruçoğlu Termal Turizm, tanıtım amacıyla İngilterede düzenlenen 50 Yaş Üzeri Sağlık Fuarına katıldı.
     Oruçoğlu Termal Turizmden yapılan açıklamada, firmanın bünyesindeki Thermal dOr markasıyla, Londra Olympia Grand Hallda 12-14 Temmuz 2012 tarihlerinde gerçekleştirilen 50 Yaş Üzeri Sağlık Fuarına katıldığı bildirildi. Fuarda 150yi aşkın katılımcının yer aldığı, 10 binin üzerinde kişi tarafından ziyaret edildiği kaydedilirken, Oruçoğlu Termal Turizmin yanı sıra, Afyonkarahisarda sağlık turizmi ve bir süre sonra faaliyete geçecek olan Zafer Havalimanının tanıtımının yapıldığı belirtildi.
     Oruçoğlu Thermal Resort Turizmin Yönetim Kurulu Başkanı Mert Oruç, açıklamada, firmalarının 20. yılına tesislerinde gerçekleştirdiği yenileme ve sektöre yaptığı yatırımlarla girdiğini ifade ederek, şu görüşlerini aktardı:
     Termalin altını anlamına gelen Thermal dOr kısa süre içinde tanınan bilinen bir Afyonkarahisar markası olması gurur verici. Fuar ziyaretçileri ile yaptığımız görüşmelerde özellikle tanıtımın çok önemli olduğunu daha da iyi anlıyoruz. Termal suyumuzun kalitesini, sağlık hizmetlerimizdeki çeşitliliği bu tür organizasyonlarda tanıtmak keyif vermesinin yanı sıra Türkiye termal turizmi açısından üstlendiğimiz bir görev. Bizler üzerimize düşen görevlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz.
     Firma Koordinatörü Yunus Gürkan ise fuara ikinci kez katıldıklarını, kendilerinin ve Afyonkarahisarın ziyaretçiler tarafından tanınmasından mutluluk duyduklarını, yakın dönemde Afyonkarahisarın turistik bir çekim merkezi olacağını gördüklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Oruçoğlu, Afyonkarahisarı ve Zafer Havalimanını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER