Ortacadaki silahlı kavga

Ortacadaki silahlı kavga -Ortaca Belediyespor Voleybol Takımı oyuncusu Çağrı Aydoğanı silahla öldürdükten Kuzey Iraktaki BM kampına gittiği belirlenen zanlı, çıkarılan uluslararası arama kararı sonucu yakalandı


MUĞLA (A.A) - Ortaca Belediyespor Voleybol Takımı oyuncusu Çağrı Aydoğanı silahla öldürdükten Kuzey Iraktaki BM kampına gittiği belirlenen zanlı, çıkarılan uluslararası arama kararı sonucu yakalandı.
     Muğla Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydoğanı ilçedeki bir kahvehanede silahla öldürdükten sonra yasa dışı yollardan yurt dışına çıkan ve Kuzey Iraktaki Birleşmiş Milletler (BM) kampında olduğu tespit edilen İ.Dnin yakalanması için çalışma başlatıldı.
     İnterpol-Sirene-Europol Daire Başkanlığı ile yapılan koordineli çalışmalar sonucu uluslararası arama kararı çıkarıldı. Arama kararın ardından İ.D, 13 Aralıkta Habur Hudut Kapısında görevlilerce yakalandı. Daha sonra Silopi Cumhuriyet Başsavcılığınca ifadesi alınan İ.D, 14 Aralıkta çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
    
     -Olay-
    
     Ortaca Cengiz Topel Caddesi Pazaryeri mevkisinde 13 Martta bir kahvehaneye gelen Ortaca Belediyespor Voleybol Takımı oyuncusu Çağrı Aydoğan (25) ile Afat Esmek (31) ve Mustafa Demircan (34), işletme sahibi İ.D. ile tartışmıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İ.Dnin tabancayla ateş ettiği Aydoğan, Esmek ve Demircan yaralanmış, Çağrı Aydoğan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Ortacadaki silahlı kavga Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER