Orhangaziden kısa kısa

Orhangaziden kısa kısa -Öğrencilere diş macunu ve fırça dağıtıldı


BURSA (A.A) - Orhangazi Belediye Başkanı İsmail Tartar, Diş Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında, ilk ve ortaokul öğrencilerine, diş macunu ve fırçası hediye etti.
     Tartar, diş fırçalama alışkanlığının gelişmesi ve ağız sağlığının öneminin bilinmesi kapsamında öğrencilerle sohbet etti, onlara diş fırçası ve diş macunu verdi.
    
     -Belediyeden Mavi kapak toplama kampanyası-
    
     Orhangazi Belediye Başkanı İsmail Tartar ve Engelliler Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Emrullah Akçay, belediye nikah salonunda, mahalle muhtarları ve belde belediye başkanları ile bir araya geldi.
     Toplantıda, ilçedeki engellilere tekerlekli sandalye kazandırmak ve çevre bilincini ön planda tutmak adına, belediyenin mavi kapak kampanyası başlattığı duyuruldu.
     Orhangazi Belediyesinin öncülüğünde başlatılan kampanya hakkında bilgi veren Akçay, ilçe merkezine ve beldelere konulacak kutularda mavi kapakların biriktirileceğini söyledi.
     Bu sayede hem çevre kirliliğinin önüne geçileceğini hem de engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye alınacağını ifade eden Akçay, belediye başkanları ve muhtarlardan duyarlılık beklediklerini bildirdi.
     Muhtarlar ve belde belediye başkanları da konuyla ilgili gerekli hassasiyeti göstereceklerini ifade ettiler.
    
     Muhabir: Musa Öztürk / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Orhangaziden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER