Orhan Şamdan, belediye başkanına forma

Orhan Şamdan, belediye başkanına forma -Fenerbahçeli futbolcu Şam, Ereğli Belediye Başkanı Posbıyıkı ziyaret ederek, Ziraat Türkiye Kupası final maçında giydiği 67 numaralı formayı hediye etti


ZONGULDAK (A.A) - Fenerbahçeli futbolcu Orhan Şam, Ereğli Belediye Başkanı Posbıyıkı ziyaret ederek, Ziraat Türkiye Kupası final maçında giydiği 67 numaralı formahediye etti.
     Posbıyık, ziyarette yaptığı konuşmada, Şamın başarılarından gurur duyduklarını belirterek, kendisini izlemekten zevk aldığını söyledi.
     Şamın futbolcu olarak daha iyi noktalara geleceğine inandığını ifade eden Posbıyık, şöyle konuştu:
     Eşinin de kendisine her konuda yardımcı olduğunu ve performansının yükselmesi için her türlü gayreti gösterdiğine yürekten inanıyorum. Ereğlide onları görmekten mutluluk duyuyorum. Orhan Şamın daha iyi noktalara gelmesi için dua edeceğiz. Daha iyi noktalarda da olmaya mecburdur. Kendisine dikkat ederek Ereğlinin ismini de duyurmuş olacaktır. Kendisinin kişilikli bir insan olduğunu biliyoruz. Başarılarından asla bir rahatlama rehavet dönemine girmeyeceğine ve daha azimli bir şekilde çalışmalarına devam edeceğine bütün kalbimle inanıyorum.
     Futbolcu Şam da, Ereğliyi sevdiğini ve her fırsatta ilçeye geldiğini belirterek, Buradan kopmam mümkün değil. Forma numaram olan 67yi en iyi şekilde temsil etmeye gayret gösteriyorum dedi.
     Şam, daha sonra Ziraat Türkiye Kupası final maçında Bursaspora karşı giydiği 67 numaralı formayı Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyıka hediye etti.
     Gazetecilerin, Posbıyıkın Galatasaraylı olduğunu hatırlatması üzerine de Şam, O yüzden bu formayı verdim diye esprili yanıt verdi.
     (MUH-FER-SÖ-HD)
<< Önceki Haber Orhan Şamdan, belediye başkanına forma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER