Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper:

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper: -Galatasaray galibiyetinin ardından hiçbir şekilde rehavete kapılmamak gerekiyor


ORDU (A.A) - Orduspor, 2 Ekim Salı günü Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında deplasmanda oynayacağı Kastamonuspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.
     Teknik direktör Hector Cuper yönetiminde Durugöl Tesislerinde gerçekleşen antrenmanda, Galatasaray maçında forma giyen futbolcular düz koşu yaptı.
     Diğer oyuncuların yardımcı antrenörlerin nezaretinde çalıştığı antrenmanda gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Cuper, Galatasaray galibiyetinin futbolcular üzerinde rehavet oluşturup oluşturmayacağı yönündeki soruyu şöyle yanıtladı:
     Aslında dünkü maçın konuşulması bizim için çok iyi. Bu bizim için çok iyi bir galibiyetti. Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum sonuçta. Bence futbolcuları bu galibiyet olumsuz bir şekilde etkilemez. Ama bir şekilde Salı günkü maça da konsantre olmamız gerekiyor. Ondan sonra da Cuma günkü maça... Sonuçta Galatasaray galibiyetinin ardından hiçbir şekilde rehavete kapılmamak gerekiyor. Rehavete fazla kapılırsak ondan sonra belki kötü bir sonuç alıp geriye dönmemiz gerekebilir. O yüzden bütün bunları kontrol altında tutmamız gerektiğini düşünüyorum.
     Cuper, kupa maçında, şimdiye kadar takımda fazla yer alamayan futbolculara forma şansı verebileceğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER