Orduspor Basın Sözcüsü Yıldırım:

Orduspor Basın Sözcüsü Yıldırım: Orduspor ligde iyi yerlerde olacaktır


ORDU (A.A) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Ordusporun Basın Sözcüsü Levent Yıldırım, Ordusporun ligde iyi yerlerde olacağını iddia etti.
     Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, mor-beyazlı ekibin ligin ilk iki karşılaşmasında iyi bir oyun ortaya koyduğunu ifade etti.
     Hafta sonu Eskişehirspor karşılaşmasında oynanan futbolun kendilerini mutlu ettiğini belirten Yıldırım, şöyle devam etti:
     İstanbulda kendi taraftarımız önünde galibiyetin sevincini hep birlikte yaşamaktan dolayı çok mutlu olduk. Bizleri İstanbulda yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum. Fındık ayı olması nedeniyle fedakarlık yaparak statta yer alan taraftarımızın bu centilmenliği bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Onların gayretleri ile 3 puan aldığımız için mutluyuz.
     Yıldırım, Eskişehirspor maçında forvet oyuncusu Hasan Kabzenin sakatlandığını anımsatarak, Eskişehirspor karşılaşmasında üzüldüğümüz tek olay Hasan Kabzenin 60. dakikada sakatlanması oldu. Hasanın sol kasığında yırtık tespit edildi. Kulüp doktorumuz tarafından Hasanın tedavisine başlandı. Oyuncumuz önümüzdeki hafta yeniden kadroda yer alacaktır. Hasanı yeniden aramızda görmek istiyoruz dedi.
    
     -Kolay bir karşılaşma olmayacak-
    
     Cuma günü deplasmanda oynanacak Gençlerbirliği karşılaşmasına da değinen Yıldırım, şunları kaydetti:
     Takımımız bu hafta Gençlerbirliği karşısına çıkacak. Gençlerbirliği ligin en iyileri arasında yer alıyor. Kadrosunu bozmadan lige başladı. Orduspor açısından kolay bir karşılaşma olmayacak. Takım olarak elimizden gelenin en iyisini yaparak bu karşılaşmada da galip geleceğimize inancımız tam. Orduspor ligde iyi yerlerde olacaktır.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü / Dilek Sezen
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Orduspor Basın Sözcüsü Yıldırım: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER