Orduspor, sezonun ilk maçına dualarla uğurlandı

Orduspor, sezonun ilk maçına dualarla uğurlandı -Kulüp başkanı Türkmen: Artık sözün bittiği yerdeyiz. Bu sezonu çalıştığımızın karşılığını alarak bitirmek istiyoruz


ORDU (A.A) - Spor Toto Süper Ligde ilk maçını yarın deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile oynayacak Orduspor, dualarla uğurlandı.
     Karadeniz temsilcisi, Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını teknik direktör Hector Cuper yönetiminde Durugöl Tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.
     Antrenmanın ardından teknik heyet, futbolcular ve yönetim kurulu üyeleriyle kurban kesildi. Edilen duaların ardından Orduspor, Çarşamba Havalimanına hareket etti.
    
     -Artık sözün bittiği yerdeyiz-
    
     Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaptıkları çalışmaların karşılığını almak istediklerini belirtti.
     Ligde başlangıçların son derece önemli olduğunu ifade eden Türkmen, şunları kaydetti:
     Lige zor bir deplasman ile başlıyoruz. Ordusporun çok güçlü bir kadrosu var. İnanıyoruz ki ligdeki güçlükleri yenerek, bu sezonun sonunda ligi iyi bir yerde bitirecek. Buna yürekten inanıyoruz. Artık sözün bittiği yerdeyiz. Bu sezonu, çalıştığımızın karşılığını alarak bitirmek istiyoruz.
     Türkmen, geçen sezon Ordusporda forma giyen ve bu sezon Mersin İdmanyurduna transfer olan Culio için hayırlı olsun dileklerini de iletti.
     Taraftarları, Ordusporun lisanslı ürünlerini satın almaya davet eden Türkmen, şöyle konuştu:
     Ordusporun resmi ürünlerinin bulunduğu tırı değişik şehirlere götüreceğiz. Taraftarlarımız lütfen karaborsacılardan ürünlerimizi almasınlar. Gelsinler Ordusporun lisanslı ürünlerini satın alsınlar. Lisanslı ürün alındığında her kuruş Ordusporun kasasına girecektir. Bütün taraftarlarımız lütfen bu bilinçle hareket etsin. Herkesi Ordusporun lisanslı ürünlerinden satın almaya davet ediyorum.
    
     Muhabir: Hayati Akçay / İlyas Gün / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Orduspor, sezonun ilk maçına dualarla uğurlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER