Ordusporda Genç taraftarlar projesi

Ordusporda Genç taraftarlar projesi -Kulüp Başkanı Türkmen: Biz gençlerimize destek vereceğiz, gençlerimiz de takımlarına sahip çıkacaktır


ORDU (A.A) - Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen, gençlere destek vereceklerini, gençlerin de takımlarına sahip çıkacağını bildirdi.
     Türkmen, yaptığı yazılı açıklamada, mor-beyazlı kulübün geçen sezon uygulamaya koyduğu Genç taraftarlar projesinin bu sezon da devam edeceğini belirtti.
     Proje kapsamında Ordusporun sahasında yapacağı karşılaşmalarda her hafta ücretsiz olarak bin öğrencinin tribünlerde takımını destekleyebileceğini ifade eden Türkmen, Orduspor tribünlerine dinamizm getirmek istiyoruz. İlköğretimde öğrenim gören çocuklarımızdan, liseli ve üniversiteli gençlerimize kadar değişik okullarımızdaki öğrencilerimizi stadımızda yerlerini almalarını sağlayarak, taraftarlık bilincinin yüklenmesini sağlayacağız. Projeye, Ziraat Türkiye Kupasında mücadele edeceğimiz Sancaktepe Belediyespor maçıyla devam edeceğiz ifadelerini kullandı.
     Yeni nesilin, Orduspor sevgisi ve aşkı ile büyümelerini sağlamayı hedeflediklerini belirten Türkmen, şunları kaydetti:
     Geçtiğimiz yıl başladığımız projemiz büyük ses getirmişti. Sırası ile her okuldan bin öğrencimiz bizim davetlimiz olarak tribünlerde yer alacak. Bu taraftarlarımızı takımı olan Ordusporu tanımasını ve maçta desteklemesini sağlayarak, şimdiden gençlerimizi Orduspor sevgisi ile büyümelerini sağlayacağız. Öğrencilerimizi evimizde oynadığımız karşılaşmalara davet edeceğiz. Biz gençlerimize destek vereceğiz, gençlerimizde takımlarına sahip çıkacaktır. Geçtiğimiz sezon değişik okullardan 5 bin öğrenciyi tribünlerde misafir ettik. Bu yıl ise 10 bin öğrenci düzenli olarak maçlara alınacak.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Ordusporda Genç taraftarlar projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER