Ordusporda, 3 puan isteği

Ordusporda, 3 puan isteği -Mor-beyazlı ekibin orta saha oyuncusu Çalışkan: Gençlerbirliği karşılaşmasından 3 puanla dönmek için elimizden geleni yapacağız (Fotoğraflı - Görüntülü)


ORDU (A.A) - Orduspor, Spor Toto Süper Ligde yarın deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşmasından 3 puan alarak Orduya dönmek istiyor.
     Maç hazırlıklarını tamamlayan mor-beyazlı ekip, Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesilerinden kara yolu ile Trabzona hareket ederken, buradan da hava yoluyla Ankaraya gidecek.
     Yola çıkmadan önce gazetecilere açıklamada bulunan orta saha oyuncusu Nizamettin Çalışkan, galibiyet için Ankaraya gittiklerini belirterek, Gençlerbirliği karşılaşmasından 3 puanla dönmek için elimizden geleni yapacağız. Lige iyi başladık. Takımda iyi havayı da yakaladık. İnşallah Gençlerbirliği maçından 3 puanı alarak Orduya döneriz diye konuştu.
     Bu sezon Manisaspordan transfer edilen Çalışkan, Zamanla daha iyi olup, Orduspora daha fazla katkımın olacağını düşünüyorum dedi.
     Kardeniz ekibinde sakatlığı bulunan Selçuk Şahin ile Hasan Kabze ve izinli olan Jean Jacques Gossonun Ankaraya götürülmediği öğrenildi.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Ordusporda, 3 puan isteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER