Ordu Ticaret Borsası Başkanı Gürsoy:

Ordu Ticaret Borsası Başkanı Gürsoy: Şubat ayı içinde yapılması beklenen Ordu Ticaret Borsası Başkanlığına yeniden aday olmayacağım


ORDU (A.A) - Ordu Ticaret Borsası (OTB) Başkanı Necdet Gürsoy, Şubat ayı içinde yapılması beklenen Ordu Ticaret Borsası Başkanlığına yeniden aday olmayacağım dedi.
     Gürsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tüm ilde oda ve borsa seçim süreçlerinin başladığını söyledi.
     Ordu Ticaret Borsası seçimlerinin şubat ayı içerisinde yapılmasının planlandığını belirten Gürsoy, Ben su seçime girmeyeceğim, artık gençlerin önünü açacağım diye konuştu.
     Yaklaşık 15 yıldır Ordu Ticaret Borsası Başkanlığı görevinde bulunduğunu da ifade eden Gürsoy, şunları kaydetti:
     Ordu Ticaret Başkanlığı görevimi 3 dönem sürdürüyorum. Artık bu görevimizin de sonuna geldik. Şubat ayı içinde yapılması beklenen Ordu Ticaret Borsası Başkanlığına yeniden aday olmayacağım. Geçen 15 yıllık görev süresi içinde Ordu halkı için elimizden geleni yaptık. Başta fındık üreticilerine olmak üzere tüm vatandaşlarımıza laik olmaya çalıştık. Bundan sonra bu göreve devam etmek istemiyorum. Kararım açık ve nettir. Artık gençlerin önünü açarak onların daha iyi hizmet verebilmesi için yardımcı olacağım. Şimdiden borsa başkanlığına aday olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.
     Gürsoy, Ulusal Fındık Konseyi (UFK) Başkanlığı görevinin ise devam edeceğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Ordu Ticaret Borsası Başkanı Gürsoy: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER