Ordu Ticaret Borsasında seçimlere doğru

Ordu Ticaret Borsasında seçimlere doğru -Fındık tüccarı Ali Çebi, Ordu Ticaret Borsası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı


ORDU (A.A) - Ordu Ticaret Borsası Başkanı Necdet Gürsoy, yeni dönemde başkanlığa aday olmayacağını duyurmasının ardından, Orduda fındık tüccarı Ali Çebi, Ordu Ticaret Borsasının şubat ayı içinde yapılması planlanan seçiminde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
     Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneğinde basın toplantısı düzenleyen Çebi, yaptığı açıklamada, 17 Şubat 2013 tarihinde Ordu Ticaret Borsası seçimin gerçekleştirileceğini hatırlattı.
     Ordu Ticaret Borsası Başkanlığına 15 ilçede ve merkezde delegelerin desteğini alarak aday olduğunu ifade eden Çebi, şunları kaydetti:
     Öncelikle 1936 yılından bugüne Ordu Ticaret Borsasının bugünlere gelmesini sağlayan tüm eski başkan, yönetim kurulu, meclis üyeleri, delegeleri ve çalışanlarına sonsuz teşekkür ederim. Meclisimizle birlikte fındık sektöründe üreticisinden manavına, fabrikacısından sanayici ve ihracatçısına zincirin değişmez ve birbirinden ayrılmaz birer halka olduğunu, aynı geminin içinde olduğumuzu üstüne basarak belirtmek istiyoruz. Biz bu bağlamda sektör içi ayrım yapılmasına kesinlikle karşıyız. Biz bir aileyiz. Bu aile birbirine ne rakip olabilir ne de düşman olabilir. Bu aile birbirinin kardeşi, birbirinin ortağıdır. Hedefimiz yeni dönemde meclisimiz ile beraber tüm delegelerin desteğini alarak Ordu Ticaret Borsasını her alanda lider borsa haline getirmektir. Bu yolda yürümeye tüm kesimleri kucaklayarak ve sevgi bağını kuvvetlendirerek başlayacağız. Projelerimizi üyelerimiz ile paylaşarak ülke geneli ve Ankara nezdinde daha fazla söz sahibi olacağız. Bu vesile ile 17 Şubat 2013 tarihinde Ordu Ticaret Borsası seçimlerine meclisimiz ile beraber adaylığımızı yineler, hayırlara vesile olmasını dilerim.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Ordu Ticaret Borsasında seçimlere doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER