Ordu Belediyesi tarafından toplanan

Ordu Belediyesi tarafından toplanan 250 kilo kapak Ege Üniversitesine gönderildi -Belediye Başkanı Torun: -Mavi Kapak kampanyasını önemsiyoruz, bu kampanya sayesinde tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın taleplerin


ORDU (A.A) - Ordu Belediyesi tarafından toplanan 250 kilo kapak Ege Üniversitesine gönderildi.
     Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, belediye binası önünde düzenlediği basın toplantısında, mavi kapak kampanyasının engelli vatandaşlar için son derece önemli olduğunu söyledi.
     Belediye olarak çok büyük bir mavi kapak kampanyası başlattıklarını ve bu kampanyanın her geçen gün büyüdüğünü belirten Torun, Amacımız bu kapaklarla engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak dedi.
     Mavi kapakların engelli vatandaşların umudu olduğuna da dikkat çeken Torun, şunları kaydetti:
     Mavi Kapak kampanyasını önemsiyoruz, bu kampanya sayesinde tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmiş olacağız. Mavi kapak kampanyamızı başlattık ve devam ediyor. Şu anda da belirli bir kapasiteye ulaştık. Bilindiği gibi Ege Üniversitesinin başlattığı tane tane kapak toplayalım ve bütün engelleri aşalım şeklindeki kampanyası devam ediyor. Biz de bu kampanyaya destek vermek amacıyla çalışmalarımızı hızlandırdık. Bu sayede inşallah Orduda tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duyan hemşehrilerimizin ve vatandaşlarımızın taleplerini de yerine getirmiş olacağız.
     Toplantının sonunda daha önceden toplanan 250 kilo kapak bir kargo şirketi tarafından Ege Üniversitesine gönderildi.
    
     Muhabir: Hayati Akçay - Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Ordu Belediyesi tarafından toplanan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER