Ordu Belediye Başkanı Torun:

Ordu Belediye Başkanı Torun: Yeni hizmet binasının yapımına 2013 yılının ilk yarısında başlanılacak


ORDU (A.A) - Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Yeni hizmet binasının yapımına 2013 yılının ilk yarısında başlanılacak dedi.
     Torun, TESK Otelde düzenlediği basın toplantısında bir süre önce yıkılan belediye hizmet binasının yeni projesinin tamamlandığını belirtti.
     Yeni belediye hizmet binası projesinin Mimar Şefik Birkiye tarafından yapıldığını ifade eden Torun, Daha önceki Ordu Belediyesi hizmet binası yeteri kadar sağlıklı olmadığı için önce restore edilmesine karar verilmiş, ancak daha sonra binanın yeteri dayanıklılığa sahip olmaması nedeniyle yıkılmasına karar verilmişti. Bu sürecin ardından belediye hizmet binasının yeni yerinin neresi olacağı kamuoyu tarafından ise tartışılmıştı. Ancak bu tartışmaların ardından yeni hizmet binamızı aynı yerine yapmaya karar verdik. İnşallah yeni hizmet binasının yapımına 2013 yılının ilk yarısında başlanılacak. Yapılan proje inanıyorum ki, Ordulu vatandaşlarımız tarafından da beğeni bulacaktır dedi.
     Toplantıda Mimar Şefik Birkiye tarafından projenin detayları ve yeni hizmet binasının içeriği ile ilgili bilgiler verildi.
    
     Muhabir: Hayati Akçay
     Yayıncı: Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber Ordu Belediye Başkanı Torun: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER