Ordudaki trafik kazası

Ordudaki trafik kazası -Kazada hayatını kaybeden Ordu Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğüne görevli polis memuru Atakan ile kızı Nisa Ayvaz için Ordu İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi (Fotoğraflı - G


ORDU (A.A) - Ordunun Ünye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Ordu Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğüne görevli polis memuru Atakan (36) ile kızı Nisa Ayvaz (6) için Ordu İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.
     Polis Memuru Atakan Ayvaz ve kızı Nisa Ayvazın cenazeleri Ünye Belediyesine ait cenaze aracıyla Ordu İl Emniyet Müdürlüğü önüne getirildi.
     Burada Polis Memuru Atakan Ayvazın öz geçmişinin okunmasının ardından saygı duruşunda bulunulup dualar edildi.
     Bu sırada Polis Memuru Atakan Ayvazıın törende hazır bulunan yakınları göz yaşlarını tutamayarak ağladığı gözlendi.
     Cenaze törenine Ayvazın kazada yaralanan 1 yaşındaki oğlu Serkan Ayvazda getirildi.
     Cenazeler daha sonra Samsuna gönderildi.
     Öte yandan Polis Memuru Atakan Ayvazın 13 yıllık polis memuru olduğu, yıllık izin için gittiği Bursadan görev yeri Orduya gelirken kaza yaptığı öğrenildi.
     Ayvaz için yarın Samsunun 19 Mayıs İlçesidne düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verileceği bildirildi.
    
     -Olay-
    
     Samsundan Ordu yönüne giden Ordu Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğüne görevli polis memuru Atakan Ayvaz yönetimindeki 58 FE 158 plakalı otomobil, Atatürk Mahallesinde karşı yönden gelen Ercan Çelikin (37) kullandığı 34 ZM 9163 plakalı otomobille çarpışmış, kazada Polis Memuru Atakan Ayvaz, kızı Nisa Ayvaz ve diğer araç sürücüsü Ercan Çelik hayatını kaybetmişti.
     Kazada aynı zamanda Ayvazın eşi Kevser ile oğlu Serkan Ayvaz ve diğer araçta bulunan Anıl (20), Tolga Çelik (18) ve Hulusi Akkaya (38) yaralanmıştı.
    
     Muhabir: Hayati Akçay - Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Ordudaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER