Okullardaki süt dağıtımı

Okullardaki süt dağıtımı -Antalyada bazı öğrencilerde yaşanan mide bulantısı ve karın ağrısı şikayetleri nedeniyle durdurulan süt dağıtımı yeniden başladı


ANTALYA (A.A) - Antalya Valiliği, dün bazı öğrencilerde yaşanan mide bulantısı ve karın ağrısı şikayetleri nedeniyle durdurulan süt dağıtımına bugün yeniden başlandığını bildirdi.
     Antalya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, dün okullarda başlanan süt dağıtımına bazı öğrencilerde yaşanan mide bulantısı ve karın ağrısı şikayeti nedeniyle ara verildiği hatırlatıldı. Açıklamada, ara verilen süt dağıtımına, öğrencilerin sağlık durumlarının gözlenmesi ve herhangi bir olumsuz duruma rastlanılmaması üzerine yeniden başlandığı bildirildi.
     Valiliğin kararının ardından Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural tarafından, ilçedeki Hüseyin Ak İlköğretim Okulu öğrencilerine süt dağıtıldı.
     Vural, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocukların fiziksel gelişimi için sütün önemli olduğunu belirtti. İl genelinde 113 öğrencinin yaşadığı rahatsızlık nedeniyle hastaneye sevk edildiğini, bu öğrencilerden 9unda laktozdan kaynaklanan sıkıntı olduğunu ifade eden Vural, 9 öğrencinin de tedavilerinin ardından taburcu edildiğini vurguladı. Vural, projeye öğrenci ailelerinin de destek verdiğini belirtti.
     (HK-SE-GÜÇ-TNC-SFD)
<< Önceki Haber Okullardaki süt dağıtımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER