Okullar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası

Okullar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası


GAZİANTEP (A.A) - Okullar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası 12 ilköğretim okulunun katılımıyla gerçekleştirildi.
     Emniyetten yapılan açıklamaya göre, turnuva, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, Winmar Hipermarket, Şahinbey Milli Eğitim Müdürlüğü, Gaziantep 27 Gazetesi, Ülker ve Özel Erdem Koleji organizasyonunda düzenlendi.
     Kurumlar arası koordinasyonu ve polis halk ilişkilerini geliştirmek, gençlerin polise bakış açılarını değiştirmek amacıyla Özel Erdem Koleji halı sahasında düzenlenen turnuva çekişmeli geçti.
     Maçın sonunda Nesrin-Mehmet Ahar İlköğretim Okulu birinci, Ayşe-Mustafa Sevcan İlköğretim Okulu ikinci, Hanifı Şireci İlköğretim Okulu üçüncü olarak turnuvayı tamamladı.
     Dereceye giremeyen okul temsilcileri ve öğrenci taraftarları, başarısız oldukları için üzülmediklerini belirterek önemli olanın yarışmak olduğunu ifade ettiler.
     Dereceye giren öğrencilere ödülleri, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. Hanifi Aslan, Şahinbey Milli Eğitim Müdürü Abdülhalim Ünverdi, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Barış Agırgötüren, Toplum Destekli Şube Müdür Yardımcısı Başkomiser Murat Lale ve Özel Erdem Okulları Kurucu Temsilcisi Osman Küçükdurmaz tarafından takdim edildi.
    
     -Emniyet görevlilerinden, bebeği kaçırılan anneye moral
    
     Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürülüğü görevlileri, bebeği kaçırılan Medine Sakıra moralini yüksek tutmak için geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
     Emniyetten yapılan açıklamaya göre, 75. Yıl Kadın Doğum Hastanesinde doğum yaptıktan sonra bebeği kaçırılan Satıra bebeği kısa bir süre sonra emniyet ekipleri tarafından bulunarak teslim edildi.
     Hastanede doğum yapan diğer anneleri de ziyaret eden ekip, benzeri olayların yaşanmaması için anneleri uyardı.
     Görevlilerin, anneleri, tanımadıkları kişilere itibar etmemeleri, tedbirli olmaları ve şüpheli şahıslarla karşılaştıklarına 155 polis imdat telefonunu arayarak bildirmeleri konusunda bilgilendirdikleri belirtildi.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Okullar Arası Halı Saha Futbol Turnuvası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER