Okula ses bombası ve molotofkokteyli atılması

Okula ses bombası ve molotofkokteyli atılması -Diyarbakır Valisi Toprak, Şehitlik Lisesine yapılan saldırıda yaralan öğrenci Oruçu ziyaret etti


DİYARBAKIR (A.A) - Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, Şehitlik Lisesine ses bombası ve molotofkokteyli ile yapılan saldırıda yaralanan öğrenci Nejat Oruçu ziyaret etti.
     Vali Toprak, 9 Ekimde Şehitlik Lisesine ses bombası ve molotofkokteyli ile yapılan saldırıda gözünden ve göğsünden yaralanan öğrenci Oruçu tedavi gördüğü Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde ziyaret ederek, Oruç hakkında Başhekim Prof. Dr. Yusuf Yağmurdan bilgi aldı.
     Tek amacı eğitim almak ve geleceğini inşa etmek için okuluna giden bu evladımızın gözü dönmüş kişilerin yaptığı hain saldırı sonucu hastane odasına mahkum edilmesine başta aileler olmak üzere toplumun her kesiminin karşı çıkması lazım diyen Toprak, Oruç ve ailesine geçmiş olsun dileğinde bulundu.
     Toprak, Oruça, akılları bulanmış, gözleri dönmüş saldırganların inadına eğitimine dört elle sarılarak hak ettiği başarılı noktalara gelmek için çalışmasını tavsiye etti.
     Prof. Dr. Yağmur, Oruçun ameliyat ve müdahaleler sonucunda sağlık durumunun hızla iyiye gittiğini ve birkaç gün içinde taburcu edileceğini bildirdi.
    
     Muhabir: Nurten Aslan
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Okula ses bombası ve molotofkokteyli atılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER