Okul müdürüne cinsel saldırıdan hapis

Okul müdürüne cinsel saldırıdan hapis -Zonguldakta, ana sınıfında sınıf ablası olarak görev yapan kadına, cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan okul müdürü, 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldakta, ana sınıfında sınıf ablası olarak görev yapan kadına, cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan okul müdürü, 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
     Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz yargılanan okul müdürü M.D. ile taraf avukatları katıldı.
     Duruşmada söz alan sanık avukatı, olayın bir iddiadan ibaret olduğunu savunarak, Görgü tanığı yoktur. Kapısı açık olan bir yerde iddia edildiği şekliyle rıza dışa bir eylemin gerçekleşmesi mümkün değildir. Müvekkilimin beraatını talep ediyorum dedi.
     Bunun üzerine kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık M.Dyi basit cinsel saldırı suçundan 1 yıl 8 ay hapisle cezalandırılmasına hükmetti.
     Mahkeme heyeti, sanığın yeniden suç işlemekten çekineceği konusunda oluşan kanaatten dolayı sanığa verilen hükmün açıklanmasının geri bırakılmasını kararlaştırdı.
     Yaklaşık 2 yıl önce kentteki bir ilköğretim okulunun ana sınıfında sınıf ablası olarak görev yapan H.Dye (28), odasında cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen M.D. hakkında dava açılmıştı.
    
     Muhabir: İdris Köle / Erdinç Aksoy
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Okul müdürüne cinsel saldırıdan hapis Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER