Okul Müdürlerine Yöneticilerin eğitimi semineri verildi

Okul Müdürlerine Yöneticilerin eğitimi semineri verildi


MUĞLA (A.A) - Muğla Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı merkez ve ilçelerdeki okul müdürlerine telekonferans sistemiyle verilecek ve 3 ay sürecek olan Yöneticilerin Eğitimi semineri başladı.
     Rehabilitasyon ve Araştırma Merkezinde gazetecilere açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar, hızla gelişen bilgi ve bilişim yeniliklerine, yeni hizmet ve yönetim anlayışına uyum sürecini kolaylaştırmak amacıyla eğitim semineri düzenlediklerini söyledi.
     Seminerin, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi işbirliğinde yapıldığını belirten Çınar, Eğitim seminerinin müdürlüğümüze bağlı kurum ve okul yöneticilerinin mevcut bilgilerini artırarak kurum kültürüne, liderlik vasıflarına katkı sağlayacağına inanıyorum. Hızla gelişen bilgi ve bilişim yeniliklerine, yeni hizmet ve yönetim anlayışına uyum sürecini kolaylaştırmak amacıyla eğitim semineri düzenliyoruz. Özellikle eğitimin daha nitelikli hale getirilmesini amaçlıyoruz dedi.
     Çınar, Yöneticilerin Eğitimi seminerinin telekonferans yöntemiyle 17 Mayısa kadar 16 farklı ana başlık altında düzenleneceğini ifade etti.
     Konuşmaların ardından Yrd. Doç. Dr. Vural Hoşgörür, salonda bulunan ve ilçelerden telekonferans sistemiyle eğitimi takip edenlere İnovasyona Liderlik Etmek konulu eğitim verdi.
    
     Muhabir: Ali Rıza Akkır
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Okul Müdürlerine Yöneticilerin eğitimi semineri verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER