Okul meclis başkanları Kadirlide buluştu

Okul meclis başkanları Kadirlide buluştu


OSMANİYE (A.A) - Türkiyenin 30 ilinden okul meclis başkanı seçilen öğrenci meclis başkanları, Kadirlide buluştu.
     Osmaniye Okul Meclis Başkanı ve Kadirli Ortaokulu Öğrencisi Ecem Hallaçın daveti üzerine Kadirliye gelen meclis başkanları, Kaymakam Necip Çakmak, Belediye Başkanı Ömer Tarhan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolatı makamında ziyaret ettiler.
     Kaymakam Çakmak, geleceğin büyükleri okul meclis başkanlarını Kadirlide görmekten dolayı memnuniyetini ifade ederek, demokrasinin en güzel örneğini sergiledikleri için kutladı.
     Başkan Tarhan ise Türkiyenin 30 ilinde seçimle il okul meclis başkanı olan genç beyinleri, eğitim ve kültüre büyük önem veren Kadirlide ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, Osmaniye Okul Meclis Başkanı Ecem Hallaça nisan ayında yapılacak olan TBMM Başkanlığı seçiminde destek istedi.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat da demokratik seçimle göreve gelerek, Türkiyenin birbirinden güzel renkli mozaiğini oluşturan öğrencilerin Kadirliye gelmesinin kendilerini çok memnun ettiğini ve her zaman misafir edebileceklerini kaydetti.
     23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Nisanda yapılacak seçimde TBMM Başkan Adayı olacağını belirten Ecem Hallaç ise projelerini anlatarak, misafir okul meclis başkanlarından destek beklediğini ifade etti.
     Ziyaretlere, Merkez Ortaokulu Müdürü Süleyman Cinkara, Okul Aile Birliği Başkanı Dudu Acarca ve bir gurup öğretmen katıldı.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Okul meclis başkanları Kadirlide buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER