Okul bahçesindeki zeytinden okula maddi destek

Okul bahçesindeki zeytinden okula maddi destek -Okul bahçesinde yetişen zeytinler, okul aile birliği üyeleri ve öğrenciler tarafından toplanarak okula maddi destek sağlanıyor


ANTALYA (A.A) - Kumluca ilçesine bağlı Salur Köyü İlköğretim Okulu bahçesinde bulunan zeytinler satılarak okula gelir elde ediliyor.
     Salur Köyü İlköğretim Okulu bahçesindeki zeytin ağaçlarında yetişen zeytinlerle okula gelir sağlanıyor. 260 öğrencisi bulunan Salur İlköğretim Okulu bahçesinde yaklaşık 10 zeytin ağacı bulunuyor.
     Okul Aile Birliği üyelerinden Murat Çetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okul bahçesinde yetişen zeytinleri toplayıp satarak okula gelir sağladıklarını söyledi.
     Zeytinlerin toplanmasına velilerin yanı sıra öğrencilerin de destek verdiğini ifade eden Çetin, bu sayede hem okulun ihtiyaçlarını karşıladıklarını, hem de zeytinlerin heba olmasını önlediklerini belirtti.
     Çetin, zeytinlerin bir kısmını isteyen köylülere geri kalanını da pazarda velilerle sattıklarını kaydederek, Okul aile birliği üyeleri, öğrenci velileri olarak zeytinleri topluyoruz. Sonra da satarak okulumuza gelir sağlıyoruz dedi.
     Zeytinlerin toplanmasına katkı sağlayan öğrencilerde yaptıkları işten çok memnun olduklarını, zeytinlerin satılmasından elde edilen gelirle okullarına destek sağladıklarını belirtti.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Okul bahçesindeki zeytinden okula maddi destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER