Öğretmenler Günü

Öğretmenler Günü -MHP Sivas İl Başkanı Ergün ve Suşehri Belediye Başkanı Sel, Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı


SİVAS (A.A) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas İl Başkanı Kürşad Ergün ve Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.
     Ergün, mesajında, öğretmenlerin yeni nesilleri milliyetçi ve maneviyatçı yetiştirebilmeleri için etkin konuma gelmeleri gerektiğini belirtti. Öğretmenliğin, fedakarlık mesleği olduğunu vurgulayan Ergün, Öğretmenlerimiz, bu şuura sahip olarak iyi bir yeni nesil inşa etmek için canla başla çalışmaktadırlar. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum ifadelerini kullandı.
     Sedat Sel ise ülkenin çağdaş uygarlık düzeyine ulaşması ve daha ileriye gitmesi için en büyük çabayı öğretmenlerin gösterdiğini belirtti. Geleceğe daha emin adımlarla ilerleyen bir toplum oluşturulacağını vurgulayan Sel, mesajında, Atatürkün yolunda yürümekte olan ve Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirmek amacıyla ilçemizde ve tüm Türkiye genelinde çalışan öğretmenlerimizin, Öğretmenler Gününü kutlar, sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim ifadelerine yer verdi.
    
     Muhabir: Merve Topuz - Faruk Kara
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Öğretmenler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER