Öğrenciler yarına kermes düzenlendi

Öğrenciler yarına kermes düzenlendi


BAYBURT (A.A) - Bayburt Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneğince Muradiye Erkek Öğrenci Yurdu, Müşerref Ozulu Kız Öğrenci Yurdu ve Danişment Kız Kuran Kursundaki öğrenciler yararına kermes düzenlendi.
     Şehit Nusret Parkındaki kermesin açılışına, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği Başkanı Mustafa Yazıcıoğlu, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
     Polat, yaptığı konuşmada, insana yapılan yatırımın en verimli yatırım olduğunu vurgulayarak, "Siz de insana yatırım yapıyorsunuz. 250 öğrencinin yemesi içmesi ve barınmasını sağlıyorsunuz. Bu emeğiniz gerçekten çok kıymetlidir. Biz insanın ihmal edildiği dönemlerin sancısını çok çektik. Şimdi insana yatırım yapan kurum ve kuruluşların sayısı her geçen gün artıyor. Biz de elimizden geldiği kadar sizlere yardım etmeyi, taşıdığımız misyonun gereği olarak kabul ediyoruz" dedi.
     Çeyiz, zücaciye, hediyelik eşya, gıda ürünleri ve usta aşçıların yaptığı yemeklerin satışa sunulacağı kermes, 27 Mayısa kadar sürecek.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Öğrenciler yarına kermes düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER