Öğrenciler kendi tasarımlarına model oldu

Öğrenciler kendi tasarımlarına model oldu


AMASYA (A.A) - Suluova Kız Teknik ve Meslek Lisesinin yıl sonu defilesinde kız öğrenciler kendi tasarım ürünlerini kendileri model olarak sergiledi.
     Yıl sonu defile programı öncesi Amasya Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümü öğretim görevlilerinden Tuğba Caner Sönmez, Erkan Türkmen Dönmez ve Esra Selvioğlu, okul öğrencilerine bölümleriyle ilgili gelişmeleri, deneyim ve tecrübelerini aktardılar.
     Daha sonra okul bahçesinde düzenlenen defilede okul öğretmen ve öğrencilerinin yıl boyunca tasarlayarak dikimini yaptıkları 50 kadar çocuk ve bayan giyim ürünleri sergilendi. Birbirinden farklı renk ve modeldeki kıyafetleri halkın beğenisine sunan okulun Giyim-Üretim Teknolojileri Bölümü öğrencileri, üretimin yanında model olarak da görev aldılar.
     Suluova Milli Eğitim Müdürü Atila Çağlar, programda yaptığı konuşmada, okul ortamındaki mesleki eğitim faaliyetlerinin etkinliğe dönüşmesinin önemine değinerek, İlçemizin kalkınması ve ara eleman ihtiyaçlarının karşılanması açısından mesleki eğitimler çok önem arz etmekte dedi.
    
     Muhabir: Murat Arslan
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Öğrenciler kendi tasarımlarına model oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER