Öğrenciler, Özdeni ziyaret etti

Öğrenciler, Özdeni ziyaret etti


ANKARA (A.A) - Yıldırım Beyazıt İlkokulu Müdürü Abdulkadir Pehlivan ve öğrenciler, İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özdeni ziyaret etti.
     Pehlivan ile öğretmenler Seyit Özdemir, Filiz Gülpınar ile 7 ve 8. sınıf öğrencileri, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özdene İlköğretim Haftası nedeniyle nezaket ziyaretinde bulundu.
     Göreve başladıkları günden beri eğitim öğretime ayrı bir önem verdiklerini anlatan Özden, öğrencilerden okula giderken her gün yeni bir şeyler öğrenme istek ve arzusu içerisinde olmalarını istedi.
     Bilginin günümüzde en büyük zenginlik kaynağı haline geldiğini söyleyen Özden, bilgiyi en üst düzeyde tutarak değerlendiren toplumların dünyanın en saygın toplumları haline geldiğini belirtti.
     İyi yaşamak ve insanlara iyi şeyleri yaşatmak için sürekli okumak ve sürekli bilginin içerisinde olunmasının gerekli olduğunu aktaran Özden, şunları söyledi:
     -Bir kentin, bir ülkenin gelişmesinin ve büyümesinin yegane kaynağı eğitimdir. Eğitim seviyesi arttıkça, ekonomik girdiler artar. Sosyal ve kültürel değerler yükselir. En önemlisi eğitimle orantılı olarak huzur ve refah seviyesi de her geçen gün artar. Bu nedenle biz eğitimi çok önemsiyoruz. İlçemizde ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımıza her türlü desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Ziyaretinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum.
     Öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Özden, daha sonra öğretmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirirken, günün anısına da çeşitli hediyeler takdim etti.
    
     Muhabir: Hüseyin Yiğiner / Zafer Fatih Beyaz
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Öğrenciler, Özdeni ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER